Protest 10 august. Toți liberalii, invitați să participe la miting de Ludovic Orban

Narcis Popa |
Data publicării:

Ludovic Orban a declarat, luni, că membrii și simpatizanții PNL sunt invitați să participe la mitingul din 10 august. El a anunțat că a cerut DIICOT să urgenteze cercetările pentru reprimarea protestului din vara anului trecut, de către autorități.

„Mitingul este miting. Noi am participat și la celelalte mitinguri. Orice membru al Partidului Național Liberal sau orice simpatizant este invitat și încurajat să participe la această formă de protest anunțată pe 10 august. Mai mult decât atât, am și somat DIICOT-ul să urgenteze cercetările, să nu încerce să mușamalizeze gravele încălcări ale legii, gravele infracțiuni care au fost săvârșite de forțele de ordine, care au pus în pericol viața și integritatea fizică a cetățenilor români. De altfel, există peste 800 de plângeri care au fost depuse de cetățeni români, care au fost agresați în cadrul manifestației din 10 august, care nu au fost soluționate nici până astăzi”, a declarat Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv.

Liderul PNL a afirmat că ar trebui finalizate și dosarele Mineriadei sau cel al Revoluției.

„Nici astăzi dosarul Revoluției nu este finalizat, dosarul Mineriadei nici el nu este finalizat, sunt evenimente importante în istoria de după 1989 în care, nici până astăzi nu a fost identificat și condamnat niciun vinovat. Mi-am mai exprimat odată acest punct de vedere că nu acceptăm ca și în cazul 10 august să se tragă de timp și să nu fie sancționați vinovații”, a adăugat Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel