PROTEST 10 august. Lista orașelor unde românii vor striga: "Nu uităm ce ați făcut astă vară!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Protest 10 august 2019. Peste 250.000 de români sunt așteptați în Piața Victoriei pe 10 august, unde va fi organizat un nou protest sub emblema "Diaspora vine acasă", dar și "Nu uităm ce ați făcut astă vară", potrivit ziare.com.

Tot mai mulți oameni se mobilizează pe rețelele de socializare pentru a-și anunța prezența în fața Guvernului sâmbătă, 10 august.

La Bucuresti, va fi prezent și Davide Martello, celebrul pianist german care a cântat în mai multe zone de conflict ale lumii și care a susținut, anul trecut, un moment și în Piața Victoriei. Acesta și-a anulat mai multe concerte pentru a putea lua parte la manifestația care urmează sa aibă loc pe 10 august.

Citește și: PROTEST 10 august. Tudor Chirilă: "NU uităm! Ne vedem în Piața Victoriei"

Românii vor participa la protest și în alte orașe din țară, dar și din străinătare. În plus, pe drumul spre București mai multe grupuri civice au anuntat diverse acțiuni.

Reprezentanții asociației "Împreună pentru A8" au anunțat că vor bloca simbolic drumul E85, timp de 15 minute.

"Din Iasi se va pleca la ora 8:00, din Piata Unirii, iar pe pe traseu ne vom intersecta si cu alte coloane de masini care vor pleca din Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Bacau, Onesti, Focsani, Galati", a transmis Catalin Urtoi, reprezentant al asociatiei, potrivit aceleiași surse.

Protest 10 august 2019 în principalele orașe din țară

 

IAȘI

În Iasi se va protesta de la ora 19:00, in Piata Unirii. Evenimentul este numit "Iasi: Nu am uitat ce-ati facut asta vara!".

CONSTANȚA

De la Constanta se va pleca spre Bucuresti la ora 10:00 din fata Prefecturii. Cei care nu vor merge la Bucuresti se vor intalni la ora 19:00 in acelasi loc pentru a protesta. Evenimentul se numeste " 10 August -cerem pedepsirea vinovatilor".

Citește și: Protest 10 august. Au fost publicate REVENDICĂRILE organizatorilor

CLUJ NAPOCA

Evenimentul de la Cluj-Napoca se numeste "Cluj: Toti pentru Romania! Va vedem si nu uitam!" si este organizat in Piata Unirii.

SATU MARE

Si la Satu Mare se vor strange romanii in strada. Acestia se vor aduna de la ora 18:00 pe Bulevardul Corneliu Coposu.

CRAIOVA

In Piata Mihai Viteazul din Craiova, oamenii se vor strange incepand cu ora 18:00 pentru evenimentul "Craiova Solidara cu Diaspora: 10 August".

BRAȘOV

Tot de la ora 19:00 vor iesi in strada si cei din Brasov. Acestia se vor strange in fata Prefecturii din oras.

SIBIU

Cei din Sibiu care nu ajung in Capitala vor iesi in strada incepand cu ora 18:00.

Protest 10 august 2019 în DIASPORA

 

Romanii din Roma vor protesta, sambata, intre orele 10:00 si 12:00 in fata Parlamentului Italian. Si in fata Consulatului din Milano se anunta un protest.

La Paris romanii se vor strange la ora 16:00, la Trocadero, si vor sta acolo pana la ora 20:00, dupa cum au anuntat organizatorii pentru Ziare.com.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel