Prostituată româncă, răpită de pe stradă: Primea amenzi pe adresa fostului iubit-proxenet

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia. Româncă postituată, amenințată cu un ciob de sticlă și jefuită de toți banii. Un marocan de 20 de ani a fost arestat
Italia. Româncă postituată, amenințată cu un ciob de sticlă și jefuită de toți banii. Un marocan de 20 de ani a fost arestat

Doi proxeneți din București au fost condamnați definitiv la închisoare cu executare după ce au răpit de pe stradă o prostituată și au dus-o cu forța în locuința lor, unde au ținut-o împotriva voinței ei timp de câteva zeci de minute.

S-a întâmplat în data de 24 februarie 2022, în zona străzii Zețarilor din Sectorul 5, cunoscută ca un loc în care prostituatele își așteaptă clienții. Cei doi atacatori sunt frați, iar unul dintre ei a fost în trecut iubitul și proxenetul femeii.

În jurul orei 14.45, în fața victimei aflată pe trotuar a oprit o Dacia Logan de culoare galbenă din care au coborât doi bărbați care au băgat-o cu forța pe femeie în mașină. Ulterior au dus-o la domiciliul lor unde au ținut-o până în jurul orei 15.30, când a intervenit Poliția.

Acțiunea de răpire a fost surprinsă de o cameră de supraveghere aflată în zonă. În timpul cât a fost reținută, femeia a reușit să vorbească la telefon cu concubinul, fratele și tatăl ei, care au alertat Poliția, relatează Ziare.com.

La domiciliul bărbaților a avut loc o discuție între prostituată și mama celor doi răpitori provocată de amenzile pe care victima le primea la locuința acestora. Femeia a locuit o perioadă în casa respectivă, unde avea rezidență, ceea ce a făcut ca toate amenzile aplicate acesteia să fie trimise la adresa respectivă.

Prostituată româncă, răpită de pe stradă

 

Între timp, prostituata și-a găsit un alt iubit-proxenet și a părăsit locuința. Fostul iubit a declarat că în ziua incidentului a luat-o de pe stradă pentru a discuta cu ea despre amenzile pe care le primea în continuare la domiciliul familiei lor, scopul discuțiilor fiind acela de a o convinge să își schimbe domiciliul la noul iubit.

”Intervalul de timp în care persoana vătămată a fost lipsită de libertate, de aproximativ 45 de minute, deși nu este unul îndelungat, nici nu poate fi considerat nesemnificativ, fiind suficient pentru a afecta în mod substanțial libertatea de mișcare a acesteia, cu atât mai mult cu cât a fost dusă împotriva voinței sale la domiciliul inculpaților, împrejurare de natură să-i sporească starea de temere.

Totodată, modalitatea de săvârșire a faptei relevă împrejurarea că aceștia au acționat premeditat, nefiind vorba despre o faptă cu caracter spontan, aspect care augmentează gradul de periculozitate al activității infracționale deduse judecății”, se menționează în hotărârea Curții de Apel București, din 26 noiembrie 2021, care a agravat pedepsele aplicate de instanța de fond.

Astfel, Constantin M. și Iulian V. au fost condamnați fiecare la câte 3 ani de închisoare cu executare pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. A contat și faptul că erau recidiviști, pedepsele fiind însă reduse pentru că au recunoscut fapta.

Cei doi au fost ajutați de alți doi bărbați, unul dintre aceștia conducând autoturismul, care au declarat că nu au avut o înțelegere cu răpitorii și nici nu au cunoscut intenția lor infracțională. În hotărâre nu se precizează dacă aceștia au fost trimiși în judecată sau au fost condamnați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel