Procurorul general interimar, Bogdan Licu, mișcare de ultimă oră. Pentru ce funcție este „în cărți“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Procurorul general interimar Bogdan Licu și-a depus dosarul de candidatură pentru a ocupa funcția de prim-adjunct al procurorului general, au afirmat  surse judiciare.

Potrivit acelorași surse Mediafax, fosta șefă a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Oana Schmidt Hăineală s-a înscris în cursa pentru funcția de adjunct-șef al DIICOT.

Interviurile, organizate la Ministerul Justiției, vor avea loc în ianuarie, iar la începutul lunii februarie, vor fi anunțate persoanele care vor ocupa aceste poziții.

Selecția șefilor adjuncți are loc în paralel cu cea pentru ocuparea celor trei funcții de conducere de la șefia Parchetului General, DNA și DIICOT. Cinci procurori candidează pentru șefia DNA și tot atâția pentru poziția de șef al DIICOT.

Mariana Alexandru, Călin Nistor, Elena Grecu, Ionuț Botnaru și Crin-Nicu Bologa s-au înscris în cursa pentru ocuparea funcției de șef la DNA. Aceștia vor susține interviul pe 16 ianuarie.

Giorgiana Hosu, Daniel Horodniceanu, Ioana Albani, Viorel Badea și Teodor Niță s-au înscris în concursul pentru ocuparea funcției de procuror-șef al DIICOT. Aceștia susțin interviul pe 17 ianuarie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel