Procurorii din CSM, ATAC la Secția specială a lui Tudorel

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Secția de procurori din cadrul CSM a sesizat Inspecția Judiciară cu privire la Secția specială pentru magistrați, după presiunile de la Bruxelles. 

Secția de procurori din CSM cere Inspecţiei Judiciare să dispună controale şi verificări la Secţia specială pentru magistraţi pentru scurgeri de informaţii şi pentru înregistrarea necorespunzătoare a unor dosare, anunţă Antena 3. De asemenea, ar fi vorba despre dosarele care sunt acolo de ani de zile şi în care nu s-a făcut absolut nimic. În prim plan ar fi dosarele care o privesc pe Laura Codruta Kovesi, după cum anunță aceeași sursă, citată de DCNews.

Cei de la Secţia de procurori din CSM vor să vadă şi cum a înregistrat Adina Florea dosarul lui Frans Timmermans, care s-a clasat, dar şi să verifice de ce aceasta a făcut o solicitare spre ÎCCJ pentru a cere informaţii cu privire la completurile specializate. De altfel, vor să verifice scurgerile de informații referitoare la faptul că au apărut în presă declarațiile lui Gheorghe Popovici, referitoare la Laura Codruța Kovesi.

De asemenea, cei de la CSM vor să vadă cum s-a înregistrat acel denunţ fals, după cum subliniază procurorii secţiei, prin care Adina Florea a cerut dosarul Tel Drum de la DNA și ar fi făcut presiuni asupra procuroarei de caz, Alexandra Carmen Lăncrănjan. 

Procurorii din CSM susțin că acel denunț nu ar exista, ci ar fi numele unui actor din perioada interbelică. În momentul de faţă, acest nume corespunde unei străzi din sectorul 1 al Capitalei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel