Pro România, absent de la audierile miniștrilor. Ponta: "O aberație supremă!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Victor Ponta a anunţat că parlamentarii Pro România nu vor participa la audierile miniştrilor propuși în Guvernul Orban II. 

"Audierea în Comisii a unor miniştri ai unui Guvern pe care chiar PNL (propriul partid) a declarat că nu îi voteaza = o aberaţie supremă = un spectacol de circ în care doar un măscărici ca Ludovic Orban poate fi fericit să fie protagonist!

După spectacolul ridicol de ieri, parlamentarii ProRomânia nu doresc să participe la această noua reprezentaţie de prost gust a "Circului Orban"!

Avem lucruri mult mai importante de făcut: blocarea distrugerii Sistemului de Sănătate Publică sau pregătirea candidaţilor care se vor prezenta cu proiecte de dezvoltare pentru comunităţile lor!", este mesajul postat de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Audierea miniștrilor din Cabinetul Orban 2 continuă, marți, în comisiile de specialitate ale Parlamentului. Dintre cei patru membri ai Guvernului, audiați luni, unul singur a primit aviz pozitiv în comisii, și anume ministrul Apărării Nicolae Ciucă. Votul de învestire va fi dat pe 24 februarie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel