Privatizare Petrom. Anca Alexandrescu s-a dus cu contractul la Parchet. Presa din Austria cere date

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Anca Alexandrescu și contractul de privatizare a companiei Petrom
Anca Alexandrescu și contractul de privatizare a companiei Petrom

Anca Alexandrescu anunță că a mers la Parchet pentru a depune o plângere penală în legătură cu privatizarea Petrom.

Jurnalista Realitatea PLUS a mers la Parchetul General pentru a depune o plângere penală în legătură cu contractul de privatizare al companiei Petrom.

"Am fost cu documentele in mana la Parchet, am intrat pe usa si m-au primit! Am stat mai bine de o ora cu procurorul general adjunct Marius Voineag si i-am expus exact ce v-am spus si voua si am predat documentele. Am sperante si am sa va povestesc pe larg in aceasta seara ce s-a intamplat acolo. M-a contactat si presa din Austria in legatura cu contractul. Suntem pe drumul cel bun", a scris Alexandrescu pe Facebook.

"Jaf la privatizare și jaf post privatizare"

 

Jurnalista mai scrie că "lucrurile nu mai pot fi întoarse"

"Nu mai pot fi intoarse lucrurile. Iar eu astazi continui sa va arat nu numai jaful de la privatizare ci si dimensiunea jafului post privatizare. Caci toate puterile ce s-au perindat dupa 2004 i-au lasat sa-si faca de cap. In anul 2016 un al Raport al Curtii de Conturi spunea asa “in concluzie, neaplicarea dispoziţiilor legale şi stabilirea preţului de referinţă a gazelor naturale extrase în România în alte condiţii decât cele stabilite prin Legea petrolului nr. 238/07.06.2004, au condus la diminuarea redevenţei petroliere cuvenită bugetului de stat, pentru perioada 2011-2015,cu suma estimată de 4.671.501.106,7 lei (1.390.987.220 Usd).” Deci nu numai ca nu au marit redeventele, ci i-au si favorizat sa nu le plateasca nici pe alea.

Functionarii statului au continuat sa lucreze impotriva interselor statului iar politicul i-a acoperit. Pentru ca au stiut! Mai mult! Acelasi raport ne semnaleaza ca “in perioada 2013-2015, OMV Petrom SA a vândut întreaga cantitatea de 71.409.970,79 MWh de gaze naturale destinată pieţei concurenţiale angro către SC OMV Petrom Gas SRL(entitate din cadrul grupului OMV), ulterior această entitate revânzând aceste cantităţi de gaze naturale către alţi furnizori sau către clienţi finali la preţuri mai mari cu 2% -7,2%", mai scrie Anca Alexandrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel