Primul lot de PSD-iști care ZBOARĂ din administrație. LISTA publicată de un deputat PNL

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Deputatul PNL Florin Roman a publicat o listă cu "primul lot" al pesediștilor care vor fi dați afară din administrație în județul Alba, odată cu venirea la Palatul Victoria a guvernului Orban. 

„Am spus ca imediat după instalarea noului guvern vom face curățenie! Ca vom da afara pesedistii care au transformat serviciile deconcentrate in adevărate cazemate de partid! Voi înainta noilor miniștri toate documentele necesare pentru demiterea politrucilor și voi solicita demiterea lor!

Primul lot din Alba este compus din: șefii de la Inspectoratul Școlar Alba, in frunte cu madam Daramus, vicepreședinte PSD Alba, demolatoarea invatamantului din Alba; continuam cu directorul de la DSV Alba, care tine incineratorul cumpărat cu peste o suta de mii de euro, pentru a-l tine nefolosit, un "campion" al angajărilor de pesediști pe concursuri închipuite, apoi cu șeful ARR, președintele PSD Zlatna, transferat de la o societate...privată! Nu-i uitam pe directorii de la Cugir unde mor oamenii sau sunt răniți din cauza lipsei condițiilor de munca. Toți sunt lideri ai PSD Cugir. Se pregătește sa zboare maestrul Murg, administratorul special de lux! Omul care le plânge de mila pensionarilor și el duce acasa zeci de mii de lei din cumulul pensiei cu salariu. Continuam cu șeful de la agricultura care scoate la "concurs" posturi pe banda rulantă și care a politizat agricultura județeana, pana in măduva oaselor.

E doar primul lot...se pregătește lotul 2! Sa se facă dreptate și curățenie!", este mesajul postat de Florin Roman pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel