Primii PROTESTATARI au ajuns la ATENEU. Incidente. Video

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Primii protestatari au ajuns la Ateneul Român, acolo unde urmează să ajungă și oficialitățile europene, care vor participa la un concert oferit de România, cu ocazia preluării Președinției Rotative a Consiliului Uniunii Europene. La eveniment vor participa miniștrii Cabinetului Dăncilă, reprezentanții tuturor partidelor politice, dar și președintele Klaus Iohannis. 

Printre primii care au ajuns se numără deja celebrii Cristian Mihai Dide, dar și Marian Ceaușescu. Ei au fost însă goniți de cei însărcinați să păzească sediul clădirii. Perimetrul a fost securizat, iar toți care se apropie de zonă, în afară de jurnaliști, nu au acces în fața Ateneului. 

"A vrut să-mi ia telefonu din mână și să mă lovească," a spus Marian Ceaușescu în timp ce se certa cu o persoană care l-a gonit rapid din fața Ateneleui, cel mai probabil un angajat SPP. 

De altfel, Carmen Dan a anunțat că MAI colaborează cu SPP pentru a nu permite eventuale violențe la protestul care se anunță în fața Ateneului Român.  

În urmă cu puțin timp a ajuns și brigada antiteroristă, iar măsurile de securitate sporesc cu cât ne apropiem mai mult de ora 20:00, atunci când este programat evenimentul.

Iată primele imagini de la Ateneu: 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel