Primarul unui oraş important din Spania a muşcat un agent de poliţie după ce a fost oprit în trafic

Andreea Cosma |
Data publicării:
Spania. Un șofer român în stare de ebrietate a căzut cu mașina în canal, în timp ce fugea de poliție
Spania. Un șofer român în stare de ebrietate a căzut cu mașina în canal, în timp ce fugea de poliție

Primarul din Badalona, un oraş de pe litoralul spaniol, a demisionat după ce a încălcat regulile stricte de carantină impuse în Spania din cauza pandemiei de coronavirus, ba chiar l-a muşcat pe unul dintre poliţiştii care l-au oprit, a informat miercuri viceprimarul localităţii, citat de DPA.

Primarul Alex Pastor se afla marţi la volanul unui vehicul în Barcelona, nu departe de oraşul său, şi nu a putut să îşi justifice deplasarea atunci când a fost oprit de poliţie. De asemenea, el a refuzat să sufle în etilotest şi l-a muşcat pe unul dintre poliţişti, potrivit relatărilor din mass-media care citează autorităţile.

Într-o scrisoare către formaţiunea politică din care face parte, Partidul Socialist Muncitoresc Spaniol (PSOE), Pastor şi-a anunţat şi demisia din funcţia de consilier municipal, a declarat unul dintre viceprimari, Ruben Guijarro. Toate acuzaţiile formulate împotriva sa de autorităţi sunt adevărate, a declarat fostul primar, aflat în prezent în custodia poliţiei.

Oraşul industrial şi universitar Badalona este situat la 10 kilometri nord-est de Barcelona. Cu o populaţie de peste 220.000 de locuitori, Badalona este al treilea oraş ca mărime din regiune.

Spania a înregistrat până în prezent 200.000 de infecţii cu noul coronavirus şi peste 21.000 de morţi, ceea ce o face una dintre ţările cele mai afectate de pandemie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel