Primarul unei comune din Argeș, cercetat penal după ce a accidentat un copil și a fugit

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Primarul comunei Beleţi Negreşti din județul Argeș a acroșat cu mașina un copil de 10 ani și a fugit, fiind cercetat penal de polițiști pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălina Epure, a declarat că accidentul a avut loc miercuri pe raza localității Călinești.

„Un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani din direcția Călinești spre Valea Corbului ar fi acroșat un minor de 10 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile, după care și-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat ulterior, pe raza aceleiași localități. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Minorul a fost rănit ușor, fiind transportat la spital, pentru efectuarea de investigații medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție pe numele bărbatului", a spus Epure.

Potrivit acesteia, șoferul a declarat polițiștilor că nu și-a dat seama că ar fi acroșat copilul și nu a părăsit, cu intenție, locul accidentului.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că șoferul vinovat este Dorin Cătănea, primarul comunei Beleţi Negreşti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel