Primarul PSD, mesaj ȘOCANT după ce i-a dat cu sticla în cap lui Bădulescu: "Îmi pare rău că nu era PLINĂ. O să-i dau peste BOT"

Narcis Popa |
Data publicării:

Gabriel Mutu, primarul sectorului 6 din București a transmis un mesaj șocant după ce i-a dat cu sticla în cap lui Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Bucureștiului, căruia i-a fost retras sprijinul politic pentru că a refuzat să o trădeze pe Gabriela Firea și l-a numit 'trompetă' pe Codrin Ștefănescu. 

"Îmi pare rău că sticla nu era plină. Îmi pare rău că era goală. Dacă aveam apă în sticlă îl stropeam pe față ca să se trezească. I-am dat sticla lui să-și dea cu ea în cap singur. Întrebați-l pe el ce a făcut. Vă dau cuvântul meu de onoare că îmi pare rău că nu aveam apă în sticlă. Nu cred că poți să rănești pe cineva cu o sticlă de plastic. A fost un gest așa, ca și cum ai arunca mănușa cuiva. Oricum, domnul Bădulescu nu înțelege nimic din tot ce se întâmplă. El a început să înjure, a vrut să sară la bătaie. Eu nu sunt om conflictual, dar nu pot să tac din gură când cineva îmi înjură familia. O să-i răspund și o să-i dau peste bot când mai face lucrul ăsta," a spus Gabriel Mutu la Realitatea TV.

Reamintim ca cei doi s-au batut astăzi înainte de începerea ședinței de Consiliu Municipal din București. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel