Primarul din Ploieşti, IRONIE USTURĂTOARE de faţă cu Dăncilă: "Sunt sigur că nu veți avea probleme cu GRAMATICA și cu topica limbii române"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Primarul din Ploiești, Adrian Florin Dobre, le-a transmis studenților de la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești convingerea că nu vor avea probleme cu gramatica și topica limbii române. Mesajul primarului liberal a venit la deschiderea noului an universitar, la care a participat și premierul.

„Mă bucur să văd că mulți tineri decid să vină la UPG Ploiești pentru a urma cursurile aici. Dragi studenţi, nu uitați că voi sunteți cei care puteți duce prestigiul acestei universități mai departe și, totodată, emblema de peste 100 de ani a municipiului Ploiești, ca un oraș unde industria petrolieră s-a dezvoltat. Totodată, mi-aș dori foarte mult ca voi, studenții, să vă implicați, prin idei, în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității ploieștene, în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității prahovene și, în aceeași măsură, puteți să o luați ca pe un sfat, să vă pregătiți foarte bine!”, a spus în discursul ținut în fața stundeților primarul din Ploiești.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, întâmpinată de PROTESTATARI la Ploieşti: "Ghiță e în Serbia, nu la Ploiești"

Acesta le-a mai transmis studenților să nu uite că astfel pot dezvolta comunitatea ploieșteană, prahoveană sau cea românească.

„Și totodată, atunci când vă pregătiți bine, puteți să dezvoltați această țară pentru că noi, astăzi, avem nevoie de competență și de meritocrație. Nu uitați lucrul acesta niciodată! Este nevoie de așa ceva pentru a putea duce această țară mai departe. Sunt sigur, foarte sigur, că veți deveni buni profesioniști, că nu veți avea probleme cu gramatica și cu topica limbii române și vă urez un an universitar cât mai bun. Mult succes!”, a spus Dobre, citat de Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel