Primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu a fost lăsat să intre în Guvern, pentru că nu este vaccinat

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Nicusor Dan
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei nu a putut intra, în această dimineață, în sediul Guvernului pentru că nu este vaccinat, conform unor surse politice.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, nu a putut intra, joi, 4 noiembrie, în sediul Guvernului pentru că nu este vaccinat, conform unor surse politice, relatează ȘtirileProtv.

Potrivit jurnaliștilor, primarul general, Nicușor Dan, împreună cu primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, ar fi trebuit să meargă astăzi la Guvern pentru a discuta despre problema termoficării în București. Întâlnirea de astăzi ar fi trebuit să aibă loc la ora 12:00.

Conform unor surse, primarului general nu i s-ar fi permis accesul în sediul Guvernul, întrucât acesta nu este vaccinat și nu deține, astfel, un certificat verde. În aceste condiții, întâlnirea ce trebuia să fie ținută la sediul Guvernului, s-ar fi mutat la sediul partidului PNL. 

Amintim că Nicușor Dan a declarat public că a avut boala în mai, doar că de atunci a trecut perioada celor șase luni care să îi permită accesul în instituții publice cu certificat verde. În plus, în declarațiile publice pe care acesta le-a făcut de-a lungul timpului, primarul general al capitalei a spus că nu este antivaccinist.

Într-un interviu oferit recent lui Vitalie Cojocari, edilul a spus că încă nu a reușit să se vaccineze pentru că s-a infectat și nu a reușit să-și facă analize, dar se va imuniza în curând, fără să precizeze când anume.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel