Primar PSD BEAT, la întâlnirea cu Viorica Dăncilă (VIDEO)

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un primar PSD a venit beat la întâlnirea cu Viorica Dăncilă, ieri, în județul Vaslui. A încercat să aducă la cunoștință autorităților problemele pe care le are comuna e care o reprezintă, dar a avut un discurs greu de înțeles și plin de lacune.

Premierul Viorica Dăncilă a avut marți o întâlnire cu primarii din judeţul Vaslui. Unul dintre primari, probabil sătul de așteptare, pentru că premierul a întârziat câteva ore, a decis să se răcorească înainte. 

Când a luat cuvântul și a vrut să îi prezinte Vioricăi Dăncilă problemele pe care le întâmpină locuitorii comunei pe care îi reprezintă, edilul PSD a avut un discurs greu de înțeles, cu multe lacune și pauze în vorbire. 

Mai mult decât atât, cei din sală râdeau cam după fiecare frază, tocmai din cauza faptului că nu se înțelegea ce vrea să transmită. Benone Simiuc este primarul comunei Ibănești. 

Iată o parte din discursul primarului:

"Domnul ministru, domnule prefect, și ceilalți vă mulțumim pentru vizita în juețul nostru Vaslui. Dar eu am două probleme care vin în numărul, adica numele locuitorilor comunei Ibănești. Vreau să vă aduc și dumneavoastră la cunoștință, am mai adus la cunoștință domnului...ăăă, pfff, e vorba de niște ani, un fost, Cioloș, domnul Cioloș."

A făcut eforturi vizibile că își amintească numele lui Dacian Cioloș.

În trecut, primarul PSD, Benone Pletea, a fost prins copiind la BAC și a fost dat afară de la examen. 

Un alt primar, Petrica Simiuc de la Todirești a fost surprins în stare avansată de ebrietate la întâlnirea cu Viorica Dăncilă.  Acesta le cerea jurnaliștilor să îi facă poze pentru a vedea lumea cât de frumos și deștept este, potrivit stiriest.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel