Primar implicat într-un GRAV accident în timp ce ducea procesele verbale după numărarea votului

Andreea Cosma |
Data publicării:

Două persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe E85, înainte de intrarea în localitatea Domneşti, între un autoturism şi o căruţă nesemnalizată, care a încercat să traverseze şoseaua naţională, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Duminică seara, la ora 23,17, poliţiştii din cadrul IPJ Vrancea au fost sesizaţi prin 112, de către participanţi la trafic, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2-E85. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat din comuna Pufeşti a condus un atelaj hipo pe un drum agricol şi s-a angajat în traversarea E85, în afara localităţii Domneşti, fără a acorda prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat din municipiul Adjud", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului atelajului, pasagerul suferind câteva răni uşoare.

În autoturism se aflau primarul comunei Homocea, Vasile Petrea, şi un consilier, care mergeau la Focşani pentru a duce la sediul PNL Vrancea procesele verbale de constatare a numărătorii voturilor din mai multe secţii de votare din zona de nord a judeţului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel