PREZIDENŢIALE. Klaus Iohannis, PREMIERĂ pe scena mitingului electoral: "Vă spun ceva ce nu am spus NICIODATĂ"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
captura video Digi24
captura video Digi24

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat la Râmnicu Vâlcea, pentru un ultim miting electoral. Şefuk statului a făcut şi câteva declaraţii pentru susţinătorii săi.

"A fost dat jos, în modul cel mai democratic posbil, acea guvernare toxică, o guvernare care a fost atât de aproape să deraieze România de la cursul euroatlantic. A fost atât de proape de a pune cizma pesedistă pe Justiţie. Iar, după aceea parcă ne-a mişcat într-o zonă din ce în ce mai interesantă când a trecut guvernul Ludovic I.

Se mai găsesc unii care întreabă ce mai tot vorbiţi despre PSD? Dragi mei, trebuie! Trebuie! Fiindcă acest PSD, din păcate, a condus România în cei mai mulţi dintre cei 30 ani de tranziţie după Revoluţie şi în aceşti 30 ani PSD a făcut mult rău României.

(...)

Pesediştii au vrut să frângă calea democrativă a României, au vrut să acapareze întreg sitemul de Justiţie, să îl politizeze. Şi culmea culmilor, au finalizat cu un atac fizic asupra românilor, în acel 10 august, în Bucureşti. Mare, mare ruşine!

(...)

Să nu ne amăgim. PSD nu a dispărut, PSD a fost înlăturat de la putere. PSD rămâne un partid mare şi pentru a scăpa românii de psesdism este nevoie să îi convingeţi pe români să meargă la vot.

(...)

Vă spun ceva ce nu am spus niciodată în campanie: 

Dragi români, daţi-mi votul votul vostru nu numai pentru un politician, care este dedicat cu trup şi suflet României şi românilor. Daţi-mi votul vostru pentru un concept pentru viitorul României, pentru un concept care care se numeşte România normală!", a spus Klaus Iohannis. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel