Prezentatoarea BĂTUTĂ la mitingul PSD: Au fost ALCOOLIZAȚI și momiți cu un pet de bere

Narcis Popa |
Data publicării:

Prezentatoarea TVR care a fost agresată la mitingul de la Iași revine cu un nou mesaj. Ea spune că persoanele aduse de PSD cu autocarele îi inspiră milă, fiind oameni "alcoolizați, inculți, momiți cu un pet de bere". 

"Un coleg i-a numit armata de white walkers. Dar mie nu mi-au inspirat teama, ci mai degraba mila... sunt oameni alcoolizati, inculti si inraiti de viata cu multe lipsuri. Oameni pe care autocarele PSD i-au luat de la birturile din satele Moldovei, momiti cu un pet de bere. Sau doamne mai de vaza, care au venit cu masina popii, sperand sa fie si ele Daenerys( sau Irinuci) in alta viata. Avem o sansa doar la vot, si ne antrenam pe #26mai. Scuzati-mi elucubratia! O fi de la pancarta in cap," este mesajul jurnalistei.

Reamintim că Roxana Costaş a fost agresată după ce  transmitea live pe pagina sa de socializare cum se adună oamenii la mitingul PSD din Iaşi, încercând să afle ce i-a adus acolo. În timp ce unii dintre aceştia îi răspundeau sarcastic, alţii o ignorau pur şi simplu.

Însă unul dintre manifestanţii pro PSD s-a apropiat de tânăra jurnalistă, deranjat că îl filmează şi a lovit-o cu o pancartă în cap.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel