Preţurile în Mamaia au explodat: cât a ajuns să coste un șezlong. Turiștii au crezut că nu văd bine

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Scandalul cuțitelor pe plaja din Costinești: Încăierare între turiști și angajați pentru șezlonguri
Scandalul cuțitelor pe plaja din Costinești: Încăierare între turiști și angajați pentru șezlonguri

Turiștii care ajung la Mamaia în aceste zile scot din buzunar chiar și 200 de lei pentru un șezlong. Când au văzut prețurile, oamenii au crezut că nu văd bine. 

Litoralul românesc numără aproximativ două milioane de turiști români în fiecare sezon estival, iar unii dintre ei sunt dispuși să scoată din buzunar și 200 lei pentru un șezlong în Mamaia, stațiunea considerată „perla litoralului românesc”.

Preţul unui şezlong, în Mamaia, depinde atât de zona în care este amplasată plaja, cât şi de ziua săptămânii. De luni până joi, preţurile sunt şi la jumătate faţă de weekend.

Totodată, în sudul staţiunii, costurile sunt mult mai mici ca în nord. Dacă în sud un şezlong poate fi închiriat într-o parte cu 30 de lei, în zona de nord poate ajunge și la 200 de lei, scrie Gândul.info, care citează Observator.

Prețurile se dublează în weekend

 

Pentru amenajarea plajelor recent lărgite, administatrorii au apelat la designeri, astfel că turiștii găsesc aici nu doar șezlonguri din lemn, cu saltele groase, așezate la distanță unele față de altele, ci și baldachine și plante exotice, notează Observator.

Dacă în timpul săptămânii închirierea unui șezlong pe această plajă din nord costă 40 de lei, iar a unui baldachin 80 de lei, începând de vineri până duminică prețurile se dublează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel