Presa spaniolă scrie cum sunt exploatați ROMÂNII: cameră de 10 metri pătrați pentru 600 euro/lună

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Presa spaniolă scrie despre cum profită proprietarii spanioli de pe urma celor care vor să locuiască în centrele orașelor importante: pentru o cameră de doar 10 metri pătrați ajung să se plătească sume și de 600 euro pe lună, așa cum se întâmplă în Madrid, notează publicația ABS. es. 

A trăi în centrul orașului Madrid este deja posibil chiar și pentru cei cu posiblități reduse. Bineînțeles, pentru asta trebuie să acceptăm condițiile inumane ale proprietarilor și să începem să trăim în ceea ce este la ani lumină de ceea ce înseamnă un apartament, ci mai degrabă, un fel de gaură într-o casă.

Cele mai recente exemplu de acest gen, este o astfel de "gaură" de 12 de metri pătrați, al cărei proprietar cere doar un depozit de o singură lună în avans, situat pe Calle del Amparo, Lavapies. Prețul? 600 de euro pentru o ședere în care, în afară de pat, nu poți face doi pași. O sumă exorbitantă pentru dimensiunea apartamentului.

'Agenția imobiliară închiriază un studio magnific într-o proprietate reabilitată cu bucătărie americană și baie. Complet renovat și gata să vă mutați ", se arată în anunț. Imobilul nu oferă informații suplimentare despre acest studio aflat la primul etaj, fără lift pe scară," se arată în anunț potrivit publicației spaniole.

În acest moment în Spania trăiesc peste un milion de români. Cei mai mulți caută marile aglomerări urbane, acolo unde locurile de muncă se găsesc mai ușor și sunt mai bine plătite. Mulți dintre ei acceptă compromisuri și aleg să plătească pentru camere minuscule, pentru a putea trăi în orașele importante ale țării. Nu este însă doar cazul românilor: printre persoanele cele mai puțin pretențioase și care acceptă compromisuri legate de locuință sunt și marocanii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel