Presa din SPANIA despre România: „O echipă aflată în DERIVĂ“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Presa sportivă din Spania a alocat spații generoase meciului disputat de iberici contra României. Spania a învins cu 5-0 naționala țării noastre în ultimul meci din preliminariile pentru Euro 2020.

Spania a umilit România în ultimul meci din preliminariile pentru Euro 2020. Spaniolii au învins cu 5-0 de o națională a României aflată „în derivă", după cum a subliniat o parte a presei iberice.

Sport.es titrează: "România, o echipă aflată în derivă": „Spania a decis soarta meciului după o primă repriză fantastică (4-0). Gerard Moreno a strălucit: a reușit o dublă și a contribuit la un autogol. Victoria fără dubii ne permite să fim capi de serie pentru grupele de la Euro, într-o tragere la sorți care va avea loc la București, pe 30 noiembrie. Golul era inevitabil contra unei echipe aflate în derivă".

Mundo Deportivo: "Nicio emoție": „La Roja a câștigat fără nicio emoție o partidă împotriva României, victoria clară făcând din Spania cap de serie pentru tragerea la sorți a grupelor Euro 2020. Am încheiat campania fără să cunoștem gustul înfrângerii, iar în plusde aur a venit după o victorie la scor contra românilor".

AS: "Românii au trecut cu greu de axul Inigo - Sergio Ramos": „Dorința mare de a marca s-a văzut din plin pe tabela de pe Wanda. Deschidere de scor în minutul 4, apoi încă patru goluri. Cu toate că au fost dominați categoric, românii nu au vrut să capituleze: Kepa a avut o intervenție în fața lui Pușcăș. Hagi, Coman și Pușcaș, roadele unui parcurs de succes la Euro 2019 Under 21, au trecut cu mare greutate de axul format din Inigo Martinez și Sergio Ramos".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel