Preoții și călugării de la Athos, PROTEST împotriva Patriarhului Daniel

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Preoții și călugării de la Muntele Athos au inițiat un protest împotriva Patriarhului Daniel, în fața Patriarhiei, împotriva documentelor semnate la Sinodul din Creta.

„Apel si Mesaj urgent din Sfantul Munte Athos nu luati derädere dati mai departe:

Noi Cälugärii din Sf.Munte Athos impreunä cu voi tot poporul ortodox am hotärät in data de 22-23-24 august 2.016 luni,marti, miercuri pt.a se tine post negru pänä seara la ora 20 doar päine si ceai si rugäciune pt.salvarea Ortodoxiei 1 Psaltire pe zi + Paraclisul Maicii Domnului iar pe 30 august la ora 8-9 vom veni noi cälugärii din Sf.Munte Athos in sprijinul oamenilor pt.a fi si vom fi prezenti cu totii episcopii care nu au semnat in Creta apoi preoti, cälugäri,maici, mireni la Patriarhie, Mitropolie, Episcopie unde au semnat acei episcopi trädätori la Creta pt.a obliga in public sä se dezicä din functia de episcop.

Acum e Salvarea Ortordoxiei astfel pedeapsa lui Dumnezeu va veni peste noi toti. Nu luati in glumä acest mesaj. Dati mai departe in toatä lumea.

Trebui să ne unim noi (mirenii) şi să demonstrăm că Biserica Ortodoxă înseamnă cler+popor, unde clerul slujeşte poporului şi Niciodată clerul Nu poate fi stăpân pe popor şi să semneze în numele poporului fără să îi întrebe dacă sunt sau Nu de acord cu apostazia din Creta.
Să ne unim acum cât avem vreme, că pe urmă va fi prea tărziu.

Vino şi tu în dealul mitropoliei la Catedrala Sfinții Împărați Constantantin şi Elena (La Sfântul Dimitrie Basarabov) să îl dăm jos pe ereticul patriarh Daniel Ciobotea.

Vino la mitropolia Moldovei, Olteniei, Banatului, Ardealului, la toate episcopiile unde sunt cei 24 de apostați care au semnat la Sinodul din Creta”, se arată pe pagina de Facebook în mesajul clericilor.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel