Preferata lui Dragnea, numită secretar de stat la Justiție, deși guvernul este DEMIS

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă a numit-o pe Gabriela Zoană în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției, deși guvernul este demis și din luna aprilie până în prezent Dăncilă nu a numit în posturile de secretar de stat rămase vacante la acest minister persoanele propuse de ministru. 

Ana Birchall a refuzat timp de trei luni să accepte numirea unor secretari de stat impuși de PSD, iar, în replică, premierul a refuzat să îi aprobe propunerile pentru aceleași posturi.

Gabriela Zoană a intrat în Parlamentul European în 2018, când Viorica Dăncilă a eliberat un loc pentru a veni la București ca premier. A fost director adjunct la Registrul Comerțului, este licențiată în drept la Universitatea Titu Maiorescu și doctor în drept la Academia de Poliție.

Ea nu a mai reușit să prindă un post în Parlamentul European la alegerile din luna mai, din cauza celor patru locuri eligibile cedate unor persoane din afara PSD, dar a fost preferata lui Liviu Dragnea când acesta era președintele partidului, fiind unul dintre comunicatorii cei mai agresivi ai social-democraților, mai ales în ceea ce privește mesajele anti-europene și anti-justiție, potrivit Digi 24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel