Poza din Italia care a împărțit Internetul în două: "Cum vi se par prețurile în Catania?" / "Mai ieftin decât la Vâlcea :) "

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român aflat în vacanță în Italia a provocat discuții intense pe Facebook, după ce a postat mai multe fotografii cu prețurile practicate de un restaurant din centrul vechi al orașului Catania. În timp ce unii utilizatori nu cred că fotografiile sunt recente sau reale, alții remarcă faptul că e mult mai scump să călătorești în România. 

Trei fotografii postate de un român aflat în vacanță în Italia pe un grup de Facebook al pasionaților de călătorii au inflamat spiritele. În timp ce unii nu cred că pozele sunt recente, alții compară prețurile cu cele din România.  

"Cum vi se par prețurile,în centrul vechi din Catania?", a fost întrebarea simplă adresată de român, care a postat și următoarele fotografii:

preturi-catania-roman-vacanta

Atunci când vine vorba de turism, comparația dintre prețurile practicate în România în comparație cu cele practicate de alte țări a fost tot timpul un subiect aprins de discuție. 

Astfel, desi reacțiile membrilor grupului de călătorii sunt împărțite în două, majoritatea compară prețurile cu cele de la noi. Iar România nu iese deloc bine în această comparație. 

Iată comentariile:

"Anul trecut in octombrie am platit 7 euro pe aperol spritz in Piazza Duomo, deci nu cred că informațiile sunt corecte"

"Citisem pe tripadvisor cât e de scumpa zona, mai ales în Taormina.. Când colo, 5 oameni am lăsat la fiecare masa mai puțin decât dacă ieșeam în oras acasă :))). Btw, sunt din Cluj :)))"

"Sâmbăta trecuta, la un eveniment culinar organizat intr-un parc central din Constanta, am dat 25 lei pe o Cuba Libre! Asa ca....preturile sunt "belea"

"Mai ieftin decat la o pensiune in Vâlcea unde Aperolul era anut trecut 25 de lei, 50 ml aperol si 150 apa minerala (asa aveau ei rețeta)" 

"E super ieftin,vino la Roma sa vezi prețuri...."

"F mici. În centrul vechi din Palermo, berea intre 3....5 euro"

"In Sibiu am dat 20 Ron pe un pahar de limonada"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel