Poveşti din "lumea de dincolo" VIDEO. Întâlnire în Iad: Papa şi Michael Jackson

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Angela Elizabeth Zambrano Mora, o fată de doar 18 ani din Ecuador, susține că a murit timp de 23 de ore, după care a revenit la viaţă, iar experienţa pe care a trăit-o a povestit-o în media locale.

Zambrano a povestit că, în acel interval de 23 de ore, a ajuns chiar şi în iad, unde a întâlnit multe celebrități, printre care Michael Jackson și Papa Ioan Paul al II-lea.

Aşa cum ea relatează, Isus a luat-o în vizită atât în Iad cât și Rai. Angela Elizabeth Zambrano Mora spune că infernul înfăţişează sfârșitul timpurilor și conținea, printre toți ceilalți, și celebrități. Paradisul era plin de frumusețe, continuă ea, citată de site-ul care urmăreşte misterele lumii mysterythings.info.

Această tânără a afirmat cum Dumnezeu a avertizat-o că sunt mulți oameni celebri în Iad. Ea a pretins că a fost dusă într-o altă parte a cuptorului unde era o femeie înconjurată de foc, torturată, implorându-l pe Dumnezeu să aibă milă.

Apoi, ea a spus că Domnul i-a spus femeia care suferă este Selena. Când s-au apropiat de ea, a auzit-o strigând și cerându-i iertarea. Dumnezeu, priovind femeia, i-a spus că este prea târziu pentru regrete. Mora susține, de asemenea, că femeia aflată în suferinţă i-a spus să transmită omenirii despre ceea ce văzuse şi să spună fiecăruia să nu-i asculte cântecele pentru ca să nu ajungă ca ea.

Ea a continuat să explice cum în iad era o pucioasă folosită pentru a menţine şi multiplica flăcările. Acest lucru îi făcea pe demoni să râdă din ce în ce mai mult, în timp ce ascultau strigătele de durere. Dumnezeu ia spus Morei că acesta este modul în care oamenii plătesc ceea ce nu regretă. Ea şi-a continuat povestea spunând că și-a petrecut viața ca o fată creștină care crede în Rai.

Fata a mai descris cum l-a văzut pe Papa în iad, pedepsit. Când l-a întrebat pe Domnul de ce era acolo, el spune că, în timp ce obișnuia să predice multor oameni, el nu a fost sincer, ci avea, mai degrabă, sete pentru bani. Domnul a spus că Papa a negat existența iadului și acum l-a făcut să conştientizeze că este real.

Mora a spus apoi că Domnul ia arătat un ecran mare pe care se derula viața Papei Ioan Paul al II-lea. Apoi i-a spus că au fost implicaţi o mulțime de bani, iar papa a avut o implicare importantă.

Domnul i-a arătat, la un moment dat, lui Mora un tunel prin care au trecut numeroase persoane. Toți au avut lanțuri la picioare și la mâini. Mora a observat şi pe unii dintre membrii familiei care mergeau în coloană, iar Domnul i-a spus să se ducă la ei și să le spună că vor ajunge în iad.

Ea mai susține că Dumnezeu i-a spus că oameni celebri ajung mereu aici. Unul dintre era un bărbat ce părea satanist, despre care i-a spus că este Michael Jackson.

Povestea Morei a fost înregistrată şi o puteţi urmări în materialul de mai jos:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel