Postare virală în Spania, după ce 3 români au fost prinși cu minciuna. Ce aveau în portbagaj a depășit orice imaginație

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Spania. Un șofer român în stare de ebrietate a căzut cu mașina în canal, în timp ce fugea de poliție
Spania. Un șofer român în stare de ebrietate a căzut cu mașina în canal, în timp ce fugea de poliție

Minciunile scornite de 3 români din Toledo, Spania, s-au transformat într-o poveste haioasă care, spusă de polițiștii din Toledo pe pagina de Facebook, a devenit virală imediat în toată regiunea. 

„Povestea“ celor 3 români sună cam așa: Cei 3 bărbați au ieșit la plimbare cu mașina, au fost opriți la un punct de control și atunci s-au văzut nevoiți să mintă. Numai că, interogați separat, poveștile lor nu coincideau nicicum. 

Unul a declarat că se întorceau de la serviciu și mergeau spre casă. Al doilea a spus că se îndreptau spre locul de muncă, de aceea erau îmbrăcați cu uniforme de lucru. În timp ce al treilea... a refuzat să spună ceva până când nu află ce au declarat conaționalii interogați înaintea lui.

Odată adunate mărturiile „mincinoase“ ale celor 3 români, polițiștii locali din Toledo și-au dat seama că adevărul este încă departe și că au și altceva de ascuns. Așa că le-au percheziționat și autoturismul. 

Surpriza cea mare abia acum a venit. În portbagaj au găsit 2 capre moarte, despre a căror proveniență cei 3 români nu au putut spune nimic, potrivit la100cienradios.com.

Cei trei români au fost amendați pentru deplasare neautorizată, date fiind restricțiile de circulație în conformitate cu decretul privind măsurile de combatere a răspândirii coronavirusului, dar asta nu a fost totul. Poliția locală a făcut o „poveste scurtă“ cu ceea ce sa întâmplat și a postat-o pe rețelele de socializare. Conținutul a devenit viral în câteva minute.


(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel