Ponta: "Viorica Dăncilă a vrut să îl dea afară pe Vâlcov. Dragnea, sarcasm de ţăran"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Victor Ponta a făcut dezvăluiri la Realitatea TV despre tensiunile dintre Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.

Liderul Pro România susţine că totul ar fi început după ce Dăncilă ar fi vrut să îl dea afară pe Darius Vâlcov din postul de consilier.

"Am înţeles că tot scandalul a plecat de la faptul că doamna Dăncilă a vrut să-l dea afară pe Vâlcov, de acolo e toată cearta actuală. E dreptul premierului să îşi pună şi să îşi revoce consilierii. Miniştrii, înţeleg că trebuie să spună CEX-ul, dar dacă nici consilierii nu poți să ţi-i pui singur. Nu a vrut să-l schimbecu altcineva, a vrut să-l lase să se ocupe de viață.Dăncilă a fost la Washington și și-a luat o groază de..., să nu folosesc instrumentul poliţienesc al lui Teodorovici, şi-a luat atâta bătaie de la toată lumea pentru Ordonanța 114. Apoi a fost la Bruxelles şi și-a mai luat nişte bastoane tot pentru Vâlcov. Pe Teodorovici nu pot să-l schimb, dar ăsta e consilierul meu, nu șeful meu. La toate întâlnirile venea Vâlcov şi o dădea afară pe doamna Dăncilă. Acum doamna Dăncilă îl dă afară pe domnul Vâlcov", a declarat Victor Ponta la Realitatea TV.

Şeful Pro România a comentat şi ieşirea lui Liviu Dragnea, în care a aruncat săgeţi la adresa Vioricăi Dăncilă.

"L-am văzut pe Dragnea vorbind despre Dăncilă cum vorbea despre premierul Ponta, când era el deja şef la partid, cum vorbea despre Grindeanu, cum vorbea despre Tudose. Scosese deja cuţitul să o înjunghie pe Dăncilă. Dacă va scăpa mâine de dosar, probabil o înjunghie pe Dăncilă, o zboară de acolo, că vrea să fie el premier. Dar veninul din vocea lui la adresa Vioricăi Dăncilă, sarcasmul ăla de ţăran care ştie el mai bine, că a venit cu paporniţa şi nu îl înveţi tu pe el, era identic cu declaraţiile făcute înainte cu 2-3 săptămâni înainte de Grindeanu şi de Tudose. Şi că o să discutăm în CEX, adică nu eu, păpuşile din CEX o să decidă, nu eu. CEX-ul este peştera lui. (...) Dragnea se supără de la bani, probabil că la fonduri europene nu ştiu ce nu i-a făcut Rovana Plumb. Probabil vrea să scape de ea ca să îşi pună un om să îi rezolve ceva la fonduri europene. Şi dacă Dăncilă şi-a permis să spună mai vedem, Dragnea i-a zis lasă, că veniţi la CEX. Dăncilă a început să aibă păreri", a mai spus Victor Ponta în emisiunea lui Denise Rifai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel