Ponta: Regret că nu am fost invitat la Congresul PSD

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta îi face ochi dulci PSD-ului, înainte de Congresul Extraordinar.

Victor Ponta și-a exprimat regretul că nu a fost invitat la Congresul PSD, care are loc sâmbătă, la Sala Palatului.

Ponta spune că nu i-ar fi criticat pe foștii săi colegi, ci le-ar fi spus să se schimbe, dacă vor să nu fie trimiși în opoziție de USR și PNL.

Regret ca nu am fost invitat la Congresul PSD ( asa cum nu a fost invitat niciun fost lider) - este un semn ca paranoia din “Epoca Dragnea” inca nu s-a vindecat ! Sa speram insa ca va trece cat mai repede si liderii pesedisti vor intelege ca izolarea si lipsa de dialog le este fatala!

As fi mers - nu sa critic, sa acuz sau sa insult oamenii alaturi de care am luptat politic timp de 15 ani / as fi mers sa le spun ce le-am spus si la Congresul din Februarie 2010 : “Trebuie sa va schimbati - daca vreti sa mai existati”! Si le-as fi facut propunerea pentru Alegeri Primare deschise - intai pentru Prezidentiale si apoi pentru Alegerile locale si parlamentare!

Acum Congresul PSD va fi exact ceea ce s-a imprimat in constiinta publica - paradigma “pesedismului” : aranjamente de culise, scandal, circ, baroniada, CEX ul care decide totul si oamenii nimic ! Rezultatul pentru votanti va fi mai multa dezamagire si revolta!

Urmeaza desemnarea candidatului la Prezidentiale- la ce am vazut pana azi din nou sondaje masluite, jocuri de culise, circ, aroganta ! Dupa care o atitudine aroganta fata de ALDE si sfidatoare fata de ProRomania! Oricine rezulta din acest proces viciat va fi invins fara niciun efort de candidatii PNL si USR - nu vom avea un candidat de centru stanga in turul al doilea / dupa care “bulgarele de zapada” se va rostogoli la Alegerile locale si parlamentare!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel