Ponta: Rămân în Guvern doar cei care sunt în stare să-și vândă viața

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul președinte PSD, Victor Ponta, consideră că în guvernul Dăncilă, în acets moment, rămân doar cei care sunt în stare să-și vândă libertatea, chiar viața.

Ponta se întreabă de ce foștii lui colegi l-au azvârlit pe Tudorel Toader chiar în Săptămâna Mare. "A omorât pe cineva, a trădat România?"

Fostul premier mai spune că cei care nu au vrut să facă Dragnea cu mâna lor tot felul de lucruri au plecat.

”Eu nu mai sunt votant PSD, sunt social-democrat, dar dacă aș fi votant PSD aș întreba: mă, dacă ați zis că merge bine Guvernul, de ce-l tot schimbați? De ce ați schimbat-o pe doamna Rovana Plumb dacă e așa bună de ați pus-o locul 1 pe listă (la europarlamentare) și o dați afară, ca să puneți o doamnă care a fost la fundația domnului Voiculescu? De ce au dat-o afară? Povestea aia că să nu folosească resursele ministerului în campanie... Păi Dragnea e azi la Suceava cu mașinile de la Camera Deputaților. El folosește resursele de președinte al Camerei Deputaților și banii alocați de la buget pentru PSD. 

Grindeanu a spus la un moment dat că nu mai e de acord să facă Dragnea cu mâna lui ceva dincolo de linia roșie, Tudose la fel, Marian Neacșu la fel, rând pe rând oamenii spun că se trece peste o limită și rămân în funcție doar cei care semnează absolut orice și care sunt în stare să-și vândă libertatea, onoarea, chiar viața pentru o funcție din care oricum vor fi dați afară cu un șut în spate la prima ocazie”, a afirmat Victor Ponta, pentru B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel