Ponta: Nu răspunde nimeni la 112? Nu încercați să vorbiți despre aceste probleme cu Ministrul de Interne - este foarte ocupat!!!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta îl ironizează pe fostul său coleg de partid, Mihai Fifor, spund că a ajuns "bodyguard-ul" Vioricăi Dăncilă.

"Probleme mari cu traficul pe sosele? Cozi de km la toate vămile și punctele de trecere a frontierei? Violatori și criminali pe stradă? Nu răspunde nimeni la 112? Nu încercați să vorbiți despre aceste probleme cu Ministrul de Interne - este foarte ocupat!!!????????????

Cât timp am fost Prim Ministru știam că orice urgență apare este Ministrul de Interne la birou și pot să îi dau sarcina să intervină! Nu l-am acceptat niciodată să piardă timpul lângă mine în vizite politice . Poate am greșit eu ...

Serios - când Mihai Fifor a venit în locul “Duamnei” Carmen Dan am spus că e o schimbare în bine și o să avem, în sfarsit, un Ministru la o instituție atât de importantă! Constat cu mare amărăciune că Mihai preferă să fie bodyguard! Nu mă așteptam de la “Duamna” Veorica să îsi dea seama că locul lui este în altă parte - dar de la el mă așteptam ! Am greșit?", scrie Victor Ponta pe Facebook.

De asemenea,  Ponta publică poze cu Viorica Dăncilă în care îl are alături pe Mihai Fifor,ministrul de Interne.

 

 Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare, costum şi barbă 

Este posibil ca imaginea să conţină: 7 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel