Ponta, despre Dăncilă:"Cu guvernul actual, nu intră în turul 2"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta s-a răsucit din nou. În această săptămână spune că susține PSD și pe Viorica Dăncilă.

Fostul lider al PSD Victor Ponta a declarat, marți seara, la Realitatea TV, că Pro România ar putea să susțină candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale. Acesta pune și o condiție, și anume Dăncilă să prezinte un proiect credibil de schimbare a guvernării.

Doar așa va putea intra Dăncilă în turul doi. În schimb, dacă va rămâne cu acest guvern, nu va intra în turul doi, spune Ponta.

Liderul Pro România, care până de curând a declarat că este în opoziție, spune acum că nu își dorește să vadă o bătălie finală între doi candidați de dreapta, Klaus Iohannis și Dan Barna.

"Dacă doamna Dăncilă rămâne cu acest Guvern, nu intră în turul doi; lumea stă la cozi și o înjură, de la 1 septembrie lumea vine din vacanță, toate nemulțumirile se duc la premier; (...) Handicapul principal este lipsa de performanță guvernamentală, a zis că nu a lăsat-o Dragnea, o cred, îl cunosc. Dacă guvernează bine până în noiembrie, o să ia voturi.(...) Aș merge și as susține guvernul dacă vine cu proiecte în care să cred. De ce să nu susțin? noi suntem Pro, cei de la USR sunt Contra", a spus Ponta.

Fostul președinte PSD s-a întâlnit cu actualul șef și i-a promis sprijinul.

"Am băut o cafea (cu Dăncilă - n.r), m-a căutat, mi-a spus că ar dori să aibă sprijinul ProRomania, o să ne mai gândim. I-am spus, Viorica e ok cu prezidențialele, dar ai grijă că tot guvernul stă pe o bombă, ai terminat banii, ai distrus ce aveai prin casă, te împrumuți, îi minți pe primari; eu pot să spun cât de gravă e problema", a spus Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel