Victor Ponta: „Fifor urmează să aibă o operație de SEX. Nu contest că Fifor e FEMEIE“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat astăzi, la Parlament, după ce numele lui Mihai Fifor a început să fie vehiculat în PSD ca potențială propunere de comisar european, că „Fifor urmează să aibă o operație de (n.r. schimbare de) sex“

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, că Mihai Fifor este un candidat potrivit pentru postul de comisar european, precizând că și-ar dori să fie nominalizată o femeie, dar că acest criteriu nu este o obligație. Numele viitoarei propuneri va fi discutată în Comitetul Executivv Național al PSD. Potrivit normelor echității de gen, României i s-a crut ca propunerea de comisar european să fie o femeie.   

„Domnul Fifor urmează să aibă o operație de (n.r. schimbare de) sex și să plece în calitate de candidat-femeie al PSD. Chiar nu înțeleg de ce insistă să se facă de râs pe plan european, că pe plan intern s-au făcut de ras destul. Ne-am făcut de ras cu Rovana. Dna Dancila știa de la mine că nu are nicio șansă cu Rovana Plumb, nu poate spune că nu știa. Deci ori a făcut-o din prostie, ori a vrut să-i rupă gâtul (...) Categoric, candidatul României trebuie să fie femeie. Nu contest că Fifor e femeie”, a zis Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel