Ponta, despre Dan Barna: E stilul Băsescu

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta s-a supărat pe președintele USR, Dan Barna:"Nu se poate să stai cu mine la masă, să bei o cafea, să discutăm lucruri concrete şi după, să zici - m-au certat colegii şi nu mai putem sta de vorbă", făcând referire la fotografia în care el și Dan Barna au fost surprinşi la Bruxelles la o cafea.

 

 

"A fost faimoasa întâlnire cu Dan Barna, a existat o primă discuţie, la Bruxelles, extrem de bună, de civilizată, am discutat serios şi concret ce facem în Parlamentul European, parlamentul României, ce facem cu voturile, la trei zile dupa, a avut probabil o presiune din partid, s-a întors, ne-a făcut în toate felurile, şi am zis că nu are rost să ne vedem în privat să fim prietenoşi, şi după.... e stilul Băsescu.

Şi atunci am anunţat că noi mergem şi votăm moţiunea, însă nu participăm la celelalte discuţii, care, de fapt nu au fost, au fost pe textul moţiunii, discuţia adevărată era ce facem a doua zi.

Ar trebui construită o alternativă, de fapt asta reproşez, ai un vot important – 9 milioane de oameni, ai o obligaţie, construieşte o alternativă. Nu se poate să stai cu mine la masă, să bei cafea, să discutăm lucruri concrete, si după să zici m-au certat colegii nu mai putem sta de vorbă", a declarat Victor Ponta  la digi24.

Liderul USR Dan Barna s-a întâlnit cu preşedintele ProRomânia, Victor Ponta, la Bruxelles la o cafea.

''Fiind în Parlamentul European, m-am întâlnit cu o parte dintre foștii mei colegi de la PSD, o parte dintre cei de la PNL și cei de la USR. Am discutat și ce se va întreba acasă. Nu e nimic anormal în Parlamentul European. La cafenelele din interior se poartă cele mai multe discuții politice.

Domnul Barna a spus că își dorește moțiunea de cenzură. Vreau să vă spun că până în 26 mai toți am dus lipsă de dialog. Faptul că reușim să discutăm din nou, ca oamenii, nu e neapărat să ne și înțelegem, e un lucru foarte important și foarte bun'', a spus Victor Ponta la România TV după apariția fotografiei.



[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel