Ponta: "Mă aştept la o amânare la CCR. Poate o să-i spună lui Dragnea să se descurce singur"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Victor Ponta se aşteaptă de la o amânare mâine, la Curtea Constituţională, privind formarea completurilor de trei judecători de la ÎCCJ.

Liderul Pro România a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai despre aşteptările sale privind decizia Curţii.

"Eu cred că mâine poate fi o zi importantă. Nu exclud şi o amânare. E o decizie importantă dacă pentru un om distrugem practic un sistem, ca să scape Dragnea, sau dacă mâine se ia o decizie de salvare a noastră, a tuturor şi să îi spună şi lui Dragnea nu ştiu, descurcă-te şi mergi şi tu în faţa unui judecător. Eu m-am dus şi m-am judecat, dl. Tăriceanu s-a judecat, dl. Greblă s-a judecat. Du-te şi tu, Dragnea, şi judecă-te", a declarat VIctor Ponta, la Realitatea TV.

Liderul Pro România a spus că decizia CCR este cu atât mai importantă cu cât aceasta poate influenţa şi percepţia oamenilor despre sistemul de justiţie din România.

"Judecătorii Curții Constituționale vor avea mâine în mâini soarta României. Au mai avut-o o dată, în 2012, atunci când timp de o lună au decis că rămâne Traian Băsescu, nu pleacă. Şi atunci erau nişte judecători cum sunt şi acum, care peste 2-3 luni îţi termină mandatul. Cu siguranță domnul Dragnea le-a spus că va avea grijă și nu vor rămâne șomeri, pe drumuri. Dar totuși decizia pe care o iau e mult mai importantă decât cariera lor după ce ies din funcţie", a mai spus Victor Ponta la "Legile Puterii".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel