Ponta, INTERZIS "la guverne". Dăncilă EXCLUDE Pro România din viitorul Executiv

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă exclude o viitoare colaborare cu Pro România, formațiunea condusă de Victor Ponta, în alcătuirea unui viitor guvern. 

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, a anunţat, luni seară, că săptămâna viitoare va cere în Parlament votul de încredere pentru Guvern.

"Am vorbit despre situaţia Guvernului la acest moment şi am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem în Parlament. Am subliniat de nenumărate ori că nu ne este teamă. Vom merge în Parlamentul României, vom discuta cu partidele politice astfel încât să obţinem votul de încredere", a afirmat Dăncilă.

Ea a spus că va discuta cu juriştii şi va decide care este cea mai bună soluţie, precizând că până miercurea viitoare va fi luată o hotărâre în Comitetul Executiv Naţional al PSD.

"Vom discuta cu celelalte partide, este normal să avem negocieri cu toate partidele, mai puţin Pro România", a adăugat liderul PSD.

Dăncilă a spus că exclude din start cooptarea Pro România la guvernare.

"De fapt a fost dat un vot în Comitetul Executiv Naţional conform căruia Pro România nu trebuie să intre la guvernare. (...) Ne bucurăm dacă parlamentari de la Pro România susţin Guvernul. Guvernul are nevoie de stabilitate", a subliniat ea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel