Ponta îl ATACĂ DUR pe Barna: „Parcă era Dăncilă 2. Minte și e urât”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Victor Ponta a declarat că Dan Barna este „Dăncilă 2” și asta pentru că nu a înțeles discuțiile despre moțiunea de cenzură și nici ce condiții pune Pro România pentru a vota moțiunea.

Întrebat ce condiții pune pentru ca parlamentarii Pro România să voteze moțiunea de cenzură, Victor Ponta a răspuns: „Să folosească singurul model de succes în 30 de ani. Singura dacă când a trecut moțiunea a fost în 2012. Dacă fac un acord politic PNL-USR, dar nu cu noi. Barna parcă era Dăncilă 2 - și e o jignire de data asta. Zicea că nu vrea cu Ponta, dar nici noi nu vrem cu el. Nu a înțeles despre ce e vorba, de asta zic că nu a înțeles. Să facă cu acord, program, să vină cu propunere de premier. Acum sunt doar niște oameni care vorbesc la televizor".

„Dacă n-am vrut (la guvernare) cu Dăncilă, de ce să vrem cu PNL?", a completat Ponta, luni, la Parlament.

Apoi liderul Pro România l-a acuzat pe Dan Barna, liderul USR și candidat la prezidențiale din partea alianței USR-PLUS, că îi minte pe oameni atunci când vorbește despre alegeri anticipate. Asta pentru că sunt extrem de mici șansele ca astfel de alegeri să aibă loc.

„Barna minte și e urât că un om politic tânăr minte. Cred că știe că nu poți face anticipate cu șase luni înainte de alegerile prezindențiale. Au guvernat în 2016 foarte prost și au luat bătaie", a mai afirmat Ponta, potrivit Știrile PRO TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel