Ponta EXULTĂ după sondajul IMAS: "El e singurul adversar ADEVARAT pentru Iohannis"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta a comentat rezultatul sondajului IMAS, care îl plasează pe Mircea Diaconu pe locul 2 în intenția de vot pentru alegerile prezidențiale din acest an. 

"Mircea Diaconu este singurul adversar ADEVARAT pentru Klaus Iohannis - este UN OM - nu o marioneta care face blaturi ca Viorica Dancila - nu un baiat imbogatit din fonduri europene care se sperie in 24 de ore cand i se arata "pisica" !

Imi doresc sa avem in turul al doilea al Alegerilor Prezidentiale cu adevarat doi competitori ( nu un blat facut prin spatele romanilor) / cine este multumit de Sistem si de ceea ce s-a intamplat in ultimii 5 ani in Romania il poate vota pe Klaus Iohannis/ cine vrea o schimbare adevarata, un Presedinte cu adevarat independent de partide politice il voteaza pe Mircea Diaconu/ va fi o competitie ADEVARATA - nu un blat ordinar!

Fac un apel la toti cei 5.2 milioane de romani care mi-au acordat votul lor in 2014 - votati pe 10 si pe 24 Noiembrie cu Mircea Diaconu! Votati UN OM ca dvs - un roman pentru romani!", este mesajul postat de Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel