Ponta, despre Rareș Bogdan: Sunt convins că nu știe. Dacă a auzit la Chirieac, i-a PLĂCUT

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta s-a contrat cu Bogdan Chirieac într-un interviu acordat astăzi pentru DCNews. Fostul premier spune că Rareș Bogdan a preluat tema tăierii pensiilor speciale fără să știe care sunt acestea. 

Victor Ponta nu consideră că pensiile militarilor sunt pensii speciale, deși sunt acordate în baza unei legi speciale și pe bază de contributivitate, așa cum este pentru restul românilor. 

"Nu cred că PSD se va atinge de pensiile speciale. Mai sunt și magistrații. Eu am colegi care au terminat facultatea în anul 1995, anul viitor. ar trebui să iasă la pensie. Dacă cei aflați la putere spun că nu merită această pensie specială le pot opri, dar nu i-a oprit nimeni să facă acest lucru. Am văzut că acest discurs cu tăierea pensiilor speciale a fost preluat și de Rareș Bogdan, dar eu sunt convins că el nu știe care sunt categoriile de pensii speciale, pensii militare. Dar dacă a auzit la dumneavoastră (la Bogdan Chirieac- n.r.) i-a plăcut discursul. Eu m-am săturat de vorbit după ureche," a spus Victor Ponta. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel