Ponta, despre Dăncilă: Cam toată lumea are nevoie de un sac de box în care să dea cu pumnii și cu picioarele fără să se supere nimeni

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Victor Ponta a declarat că Viorica Dăncilă ar putea rămâne prim-ministru până la turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

 

”Eu cred că primul lucru ar trebui ca Viorica Dăncilă să vină mâine cu cererea să meargă în Parlament. Eu am trecut de două ori prin chestia asta: o dată a plecat PNL, și cred că într-o săptămână eram în Parlament, apoi a plecat UDMR, și am venit din nou. Vino și cere votul. Doamna Dăncilă trebuie să vină să ceară votul. Am văzut că propune, că aduce, că ia ALDE, că ia minorități.

Viorica Dăncilă va rămâne prim-ministru până la turul doi al alegerilor prezidențiale. Cam toată lumea are nevoie de un sac de box în care să dea cu pumnii și cu picioarele fără să se supere nimeni. Nici PSD-iștii nu mă critică pentru că eu o critic pe Dăncilă. Îmi spun «ce bine ai zis, mai zi și tu ca să nu zicem noi». Nu se supără nimeni că o critici pe doamna Dăncilă”, a declarat Victor Ponta la B1tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel