Ponta: Dăncilă trimite mail-uri de pe adresa lui Dragnea - FOTO cu mesajul trimis de Dăncilă

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta a dezvăluit că a primit mail-ul privind pactul Vioricăi Dăncilă, de pe adresa lui Liviu Dragnea. 

"In calitatea mea de lider al ProRomania vreau sa confirm ca am primit din partea Doamnei Viorica Dancila propunerea de a semna “Pactul National pentru Bunastarea Romanilor” . Desi mailul apare ca fiind trimis de “Liviu Dragnea - Cabinet Presedinte” - am luat foarte in serios propunerea pentru ca subiectul este foarte serios!", a scris Victor Ponta, pe pagina sa de socializare.

Acesta a anunţat faptul că va susţine totuşi acest pact şi a listat o serie de motive:

"1. ProRomania a fost initiat de cativa oameni care, in anul 2012 , au facut parte din Guvernul care a dat inapoi romanilor pensiile si salariile taiate in 2010 de Basescu si PDL / este absolut normal sa sustinem in continuare si cu toata consecventa principiul pastrarii veniturilor populatiei

2. Am semnat la, initiativa Presedintelui Klaus Iohannis, Acordul Politic National pentru garantarea drumului european al Romaniei - pentru ca principiile acelui Acord erau corecte si sustinute constant de catre ProRomania / suntem gata sa semnam si Pactul National pentru garantarea salariilor si pensiilor romanilor pentru ca si acest principiu este corect si in linie cu politicile promovate de ProRomania / faptul ca cei doi initiatori au interese electorale legate de Alegerile Prezidentiale este secundar pentru noi ( si pentru majoritatea cetatenilor)! Noi oricum il sustinem pe Mircea Diaconu - si sunt convins ca acesta este in favoarea pastrarii veniturilor populatiei

Citeşte şi: Denise Rifai SFĂRÂMĂ pactul lui Dăncilă: "Băieţii ăştia vor să ne ducă în FALIMENT"

3. Suntem perfect constienti ca salariile si pensiile romanilor sunt intr-un grav pericol de a nu fi platite tocmai din cauza politicilor neprofesioniste si corupte promovate de Viorica Dancila, Liviu Dragnea si echipa lor / insa ProRomania considera ca oamenii si firmele romanesti nu trebuie sa fie cei care platesc pretul incompetentei si egoismului unor guvernanti trecatori ( asa cum a fost si in 2010 cu Basescu si PDL)!

4. Spre deosebire de celelalte partide ProRomania a venit deja cu o propunere alternativa la taierea salariilor si pensiilor - restructurarea radicala a Administratiei Publice ( reducerea numarului de judete, de unitati admnistrativ teritoriale, de agentii nationale si structuri deconcentrate, a Parlamentului ( 200 deputati si 100 senatori) samd - exista solutii realiste si eficiente!

Pentru ca suntem Pro Romania si tinem doar cu Romania!", a conchis Victor Ponta în postarea sa, unde a ataşat şi mail-ul primit de la Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel