Ponta: Dacă PSD ia peste 30%, Dragnea o execută pe Dăncilă. Dacă ia sub 30%, Dăncilă îl execută

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Pontaa declarat că lupta pentru putere în PSD va fi influențată de rezultatul alegerile europarlamentare.  Dacă PSD va scoate peste 30%, Dragnea o va executa pe Viorica Dăncilă şi va candida la alegerile prezidenţiale din toamnă, a declarat Ponta pentru Adevărul Live.

"Oricât de obedient ai fi, începi să cunoşti oameni, începi să afli lucruri. Ai acces. Începi să-ţi dai seama când cineva îşi bate joc de tine. Dragnea nu semnează nimic, Vâlcov nu semneză nimic. Doamna Dăncilă a fost la Washington unde i s-a spus că OUG 114 e făcută pentru ruşi, ca să nu facă americanii investiţii. La Bruxelles i s-a spus că OUG pe Justiţie sunt pentru Dragnea. Nu ştiu dacă are curajul şi puterea să se lupte pentru independenţă. Dacă PSD obţine un rezultat bun, peste 30% o va executa Dragnea pe Dăncilă. Dacă ia sub 30% îl va executa Dăncilă pe Dragnea.

 (...) Dacă PSD scoate peste 30% o să spună că e un mare succes. O va prezenta ca pe o mare victorie împotriva statului paralel. Va ccentua acest discurs anti-european pentru că se pregăteşte, pentru prezidenţiale. Vom avea un Vadim Tudor cu structurile PSD şi cu banii de la buget. Dacă ajunge Pro România la 10%, scade PSD. Le-am spus: „vreţi să scăpaţi de Dragnea, votaţi cu Pro România. Dacă ia sub 30%, va începe o bătălie cu doamna Dăncilă“. , a declarat Victor Ponta pentru Adevărul Live.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel