Ponta: Dragnea și Darius nu se mulțumesc să scape de închisoare cu ce au strâns până acum

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta scrie că e fără precedent ca un Guvern să dea o OUG fără să țină seama de observațiile ministerului Justiției. Ponta spune că Tudorel Toader nu a semnat documentele pentru înființarea Fondului Suveran de Investiții.

"După ce că nu dă ordonanțe să îl scape de proces Ministrul Toader Tudorel nici nu semnează documentele pentru Fondul Jafului Suveran ( niste miliarde de euro care trebuie furate din România) ! Ia cititi mai jos pomelnicul de observatii făcute de Ministerul Justitiei la noua ordonantă pe care Dragnea & Darius ( cu mana “curajosului” Orlando ) vor să o dea cu disperare!

Am fost 4 ani Prim Ministru si nu am adoptat NICIODATA un act normativ cu care Ministerul Justitiei să nu fie de acord - pentru că asta înseamnă STAT DE DREPT ( ai dreptul sa iei decizii politice si administrative dar nu ai voie sa incalci Constitutia si legile tarii doar pentru ca esti la Putere!!!) .

1. Deci “bolnavul” Liviu Dragnea e foarte supărat că Toader Tudorel nu dă ordonanțe de urgența care sa îl scape de dosarul de la ICCJ / pensioneaza judecatori ca sa castige timp / pune CCR sa ii schimbe completul de judectatori/ îl apuca “boala” fix în ziua în care trebuie sa meargă să îi convingă pe judecatori că este nevinovat / acum gaseste tot felul de smecherii de procedura ca sa se rejudece procesul! Intrebarea oricarui om normal este clara : draga Liviu , daca esti nevinovat de ce fugi de judecata, nu vrei sa te achite judecatorii si sa arati ca ai fost o victima ( asa ca Ponta, Tariceanu , Grebla, Rusanu sau Tiberiu Nitu)?

De ce trebuie să schimbăm legi, judecatori și proceduri doar ca să nu te judeci tu și să se decidă dacă esti vinovat sau nu? De ce tu ești altfel decât oamenii obisnuiți - dar și decât oamenii politici ( îti mentionez din nou Ponta si Tariceanu ca stiu ce tare “ii iubesti” pe amandoi)

2. D&D ( Dragnea si Darius) nu se multumesc sa scape de inchisoare cu ce au strans pana acum / vor sa dea si “marea lovitura” si sa vanda Hidroelectrica, portul Constanta , Aeroportul Otopeni si ce mai prind in Fondul Jafului Suveran: problema cu Toader Tudorel e ca acesta e suficient de inteligent ( spre deosebire de Teodorovici) si nu vrea sa semneze ceva ce il va duce 100 de ani in inchisoare / asa ca le da observatii!

Nu stiu ce este mai important pt Dragnea acum : să scape de proces sau să se țină de ce a promis în 2016 în afara țarii si sa vanda companiile de stat pe preturi egale cu ale Hotelului Turis din Turnu Severin? Probabil amandoua. La amandoua mai are un singur obstacol - Toader Tudorel , fata de care va folosi metodele sale clasice : coruperea, santajul sau eliminarea!

ProRomania este pregatita sa lupte impotriva “Raului”! Avem nevoie insa de sprijinul romanilor in aceasta batalie!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

No photo description available.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel