Ponta, aproape în LACRIMI. Amână prezentarea listei pentru europarlamentare

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liderul Pro România a ieşit la declaraţii după ce Mihai Tudose a suferit un infarct miocardic.

Victor Ponta părea că îşi ţine lacrimile în faţa jurnaliştilor când a vorbit despre starea lui Mihai Tudose şi a anunţat că va amâna cu o zi prezentarea listei pentru alegerile europarlamentare, pe care Mihai Tudose ocupa locul al treilea.

"Din păcate, am avut un eveniment cu totul neaşteptat şi putem să amânăm prezentarea listei candidaţilor pentru mâine, la ora 10:00. La 10:00 facem prezentarea listei şi la ora 11:00 depunem la BEC", a declarat liderul Pro România.

Victor Ponta a povestit despre episodul în care Mihai Tudose s-a simţit rău în timp ce se afla la masă cu mai mulţi membri Pro România.

"Îmi doresc ca - înţeleg că Mihai este bine - familia lui să treacă peste acet moment. Avem toată încrederea că Mihai va reveni fdoarte curând în echipa Pro România pentru că avem nevoie de el. nu este niciun secret, Mihai, urma să îl anunţ astă seară, îl voi anunţa mâine, al ora 10:00, ca fiijnd candidatul de pe locul 3 pe listele Pro România, alături de mine şi de Corina Creţu. Cel mai important e sănătatea, înainte de politică, înainte de candidaturi, înainte de orice altceva", a mai spus Victor Ponta la sediul Pro România.

Liderul Pro România spune că în utlimele zile, Mihai Tudose a avut un program excesiv de încărcat, unul dintre posibilele cauze care a dus la acest eveniment.

"În ultimele zile am avut împreună un program excesiv de încărcat. probabil că am exagerat. Deşi nu ne place să credem, şi Mihai, şi eu, nu mai suntem atât de tineri. probabil am exagerat cu alergarea prin âară dar, până la urmă, aşa se face meseria asta", a mai spus Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel