Ponta: "Acest guvern a primit o lovitură mortală"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Victor Ponta consideră că actuala guvernare a primit o lovitură extrem de mare. De asemenea, acesta a vorbit și de moțiunea de cenzură despre care s-a vorbit în ultimele zile. 

„În acest moment, acest guvern, pe care toți îl consideră că nu e suficient de eficient și profesionist, a primit o lovitură prin faptul că nu mai are majoritate. E o lovitură mortală, e ca Titanicul, după ce s-a lovit de iceberg. Nu sunt dintre cei care strigă moarte PSD. Dacă PSD se poate regenera, dacă scapă de oamenii răi pe care îi are în frunte, poate să aducă din nou profesioniști să guverneze bine. De ce să mă tem de asta? E un lucru bun pentru România.

 Nu mă deranjează competiția cu oameni competenți, mă deranjează că suntem conduși de incompetenți. Dacă guverna bine acest guvern, nu aveam nicio problemă. Dacă d-na Dăncilă, după 27 mai, plecarea lui Dragnea direct din sediu, ca să zic așa, dacă înțelegea că lucrurile au mers prost și făcea schimbările, așa cum a spus că va reforma, că va restructura, că va candida la prezidențiale, nu mai aveam nicio criză. Guverna mai bine și ajungeam la alegeri, când poporul decidea", a spus Victor Ponta la Digi24.

Victor Ponta a vorbit și de moțiunea de cenzură. 

„De ce spun de moțiunea de cenzură, că nu mi se pare momentul cel mai important? Moțiuni de cenzură am tot avut, ultima prin iunie. A fost o chestie total neserioasă. Acum lucrurile s-au schimbat. Acum, dacă fac moțiunea, trebuie să vină la guvernare. Iar cei de la PSD, dacă vor să mai stea la guvernare încă 14 luni, trebuie să schimbe tot", a mai spus Ponta.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel