Ponta, la Rifai: „Dăncilă s-a dus la Universitatea de Petrol de la Ploiești cu cercei cu diamant. Valorau cât toată averea profesorilor!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Realitatea TV
Sursa foto: captură Realitatea TV

Liderul Pro România Victor Ponta a vorbit în această seară la „Legile Puterii”, moderată de Denise Rifai, la Realitatea TV despre moțiunea de cenzură și motivele pe care le are ca să o voteze.

„Eu votez moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pentru că dna Dăncilă mi-a dovedit în fiecare zi că este total incapabilă de a înțelege abecedarul guvernării și că ceea ce face în fiecare zi face tuturor viața mult mai grea în viitor. (...) Dna Dăncilă este o jignire la adresa de guvernare și a noțiunii de prim-ministru. Mi se mai întâmplă să îmi mai spună cineva ”ce faceți, dl prim-ministru?”. Le răspund: ”vă rog nu-mi mai spuneți prim-ministru că poate mă comparați cu...”. E o glumă tristă! Facem haz de necaz”, a spus Ponta.

„Și eu sunt la fel de revoltată ca dvs.”, a răspuns Rifai.

„De broșele și cerceii... toată critica mea și a altora nu valorează 1% față de fotografia pe care a pus-o un jurnalist astăzi cu cerceii cu diamante din aur alb și platină cu care dna Dăncilă s-a dus la Universitatea de Petrol și Gaze de la Ploiești. Cerceii ăia valorau cât averea tuturor profesorilor și studenților prezenți în Universitate”, a mai spus liderul Pro România.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel