Polițista de la AntiCorupție care s-a sinucis în București, scrisoare pentru fratele său, plecat în străinătate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O polițistă din cadrul Direcției Generale Anticorupție s-a sinucis, miercuri dimineață, aruncându-se de la etajul 9 al blocului în care locuia. Tânăra ar fi lăsat un bilet de adio pe masă în care își cerea iertare fratelui ei, plecat în străinătate, și mamei sale, din Republica Moldova.

"Este un foarte bun, teribil de smart, își făcea treaba impecabil. Nu lucra la dosare penale, însă avea muncă de birou", au precizat sursele Ziare.com.

Poliția investighează cazul și cel mai probabil vor începe audieri. Femeia nu are soț și nici copii.

Pentru a le face viață ușoară anchetatorilor, polițistă a lăsat și un bilet de adio, conform unor surse citate de Antena 3. Pe masă din sufragerie, polițiștii au găsit un bilet de adio pe cinci pagini, în care și-a cerut iertare de la fratele sau, plecat în străinătate, dar și de la mama să, aflată în Republica Moldova.

Înainte de a-și pune capăt zilelor, polițista a lăsat ușa de la intrare deschisă, tocmai pentru a nu fi spartă. De asemenea, în casă era curățenie.

"În această dimineață (n.r. - miercuri, 7 iulie), prin apel 112 Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 3 se află decedată o femeie, posibil precipitată de la mare înălțime", anunță Poliția Capitalei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel