Poliția din Italia, în alertă: Două românce îmbrăcate provocator fac ravagii în sudul Romei. Cum acționează hoațele

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: Freepik.com
Sursa foto: Freepik.com

Un cuplu de hoațe românce foarte atrăgătoare, folosește mereu aceeași tehnică, lovind în serie între Anzio și Lavinio, jefuindu-și victimele după ce intră în contact fizic cu nefericitele victime.

Un cuplu hoți cu mișcări bine calculate, cu un aspect plăcut și provocator și un modus operandi dovedit dau lovituri în serie împotriva cetățenilor, toți locuitori în zona de coastă de la sud de Roma, între Lavinio și localitatea Portodanza.

Infractoarele arătoase folosesc întotdeauna aceeași tehnică, lovind în serie între Anzio și Lavinio, jefuindu-și victimele după ce intră în contact fizic cu nefericitele victime.

Două românce sexy au speriat sudul Romei

 

Acest lucru se întâmplă de mai multe zile, cu raiduri și plângeri care se succed fără întrerupere, vizând întotdeauna obiecte de valoare, cum ar fi obiecte din aur, ceasuri scumpe și bani lichizi, iar apoi își pierd urmele.

Dar poliția, în special poliția statală, având în vedere repetitivitatea stilului infracțional în realizarea jafurilor, strânge cercul asupra celor două femei, care acționează mereu în aceleași zone și cu sarcini precise.

Primul hoț fură după ce a căutat și obținut contactul fizic cu victimele, aproape întotdeauna bărbați, iar celălalt așteaptă în apropiere, gata în mașină, pentru ca apoi să o urce la bord și să fugă, după ce treaba este gata.

Până astăzi, joi, 15 iunie, sunt cel puțin trei jafuri confirmate, bani, coliere de aur și rolexuri în valoare de aproximativ 16 mii de euro furate de la tot atâtea persoane, iar poliția este în prezent în căutarea duo-ului infracțional, patrulând masiv în aceste zone.

„S-a prefăcut că îi cade în brațe, sărutându-l“

 

Potrivit victimelor, ambele hoațe au în jur de 30 de ani și și-au început cronologic "turneul" jefuind un proprietar de magazin din Anzio, lăsându-l e pe acesta fără colierul de aur pe care îl purta. 

În detaliu, negustorul a povestit că a fost ademenit de una dintre cele două hoațe care l-a abordat nu departe de afacerea sa, salutându-l și întrebându-l cu disperare dacă bărbatul cunoaște pe cineva dispus să o angajeze ca femeie de serviciu.

Deși patronul magazinului Portodanza a refuzat și și-a continuat drumul direct, fata s-a prefăcut că îi cade în brațe prima dată, sărutându-l.

Apoi a plecat pentru a reapare la scurt timp după aceea și, mult mai puțin amabilă a doua oară, i-a smuls colierul cu un gest brusc și și-a pierdut urmele, profitând de momentul de nedumerire a celui jefuit, care nu a avut altă soluție decât să depună plângere la secția de poliție din Anzio.

Cum acționează hoațele seducătoare

 

Imediat după aceea, nu departe, hoții au vizat o altă persoană, un tânăr care se plimba pe străzile din Lavinio și care își plimba liniștit câinele.

Tehnica folosită a fost aceeași, după cum a povestit băiatul la poliție: agresiunea fizică, sub pretextul femeii arătoase care, după câteva momente, s-a aruncat în brațele nefericitului, a avut loc și de această dată.

După ce a obținut contactul fizic, cât mai repede posibil, hoțul l-a "curățat" într-o clipită de rolexul de aproape 16.000 de euro pe care îl purta și a fugit.

La scurt timp după aceea, un trio de jafuri, în același stil: în acest caz, victima a fost un alt cetățean, tot din Lavinio, care a fost jefuit de aproximativ 600 de euro în apropierea unui bancomat, chiar în momentul în care retrăgea bani.

Poliția a confirmat că, în toate aceste trei escrocherii, victimele și unii locuitori i-au văzut pe suspecți plecând cu o mașină care, probabil, ca întotdeauna în aceste cazuri, ar fi putut fi furată mai devreme pentru a săvârși faptele și a deturna ancheta.

Frumusețea, noua metodă de înșelătorie

 

Acum, vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere video dintre Anzio și Lavinio va fi crucială pentru a le permite polițiștilor să reconstituie identikit-ul, mișcările și vehiculul folosit de cei doi hoți.

În mod similar, la Colleferro, doi bărbați în vârstă de 78 de ani au fost recent păcăliți și jefuiți de două femei frumoase de origine română care i-au interceptat în centrul orașului din hinterlandul capitalei, folosindu-se din nou de frumusețea lor ca pârghie pentru a-și culpabiliza "prada".

În acest caz a fost vorba de o înșelătorie sexuală, cele două tinere românce promițând drăgălășenie și îmbrățișări intime domnilor în vârstă pe care îi întâlneau pe stradă, cu scopul de a le fura aurul, banii și chiar verighetele.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel