Poliția Română, ASALTATĂ de mesaje DURE: „Mor copiii din cauza incompetenței voastre!”

Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Pagina de Facebook a Poliției Române este asaltată de comentarii ale românilor care sunt nemulțumiți de modul în care polițiștii au acționat în cazurile Alexandrei și Luizei.

Chiar dacă ultima postare a Poliției Române pe această rețea de socializare este din 24 iulie și nu are nicio legătură cu tragediile din Caracal, românii continuă să transmită organelor legii mesaje dure prin care protestează față de felul în care au fost tratate cazurile celor două adolescente.

Astfel, peste 4500 de persoane și-au arătat indignarea până la această oră în cuvinte dure pe pagina de Facebook a Poliției Române, remarcând totodată faptul că - după scandalul legat de numerele de înmatriculare anti-PSD, ar și după protestele din 10 august 2018 - poliția a închis secțiunea de "reviews" de pe Facebook, prin care utilizatorii puteau acorda un rating serviciilor prestate de această instituție.

Iată câteva dintre mesajele critice postate pe Facebook-ul Poliției, cu mențiunea că multe dintre acestea conțin expresii injurioase și nu pot fi reproduse aici:

„O să îmi iau și eu bătaie peste câteva zile puteți începe să veniți de acum?”

„Hai, băgați o glumiță și înapoi la somn. Inapții p ... oliției.”

„Rușine să va fie. Pentru colegul vostru v-ați strâns cu miile, câini, elicoptere, tot tacamul. Când un copil de 15 ani va spune că a fost rapid acționați după 19 ore, ba 19 ore. Rușine miliția română!”

„În cazul babutelor ce vând pătrunjel acționați cu rapiditate și maximă "eficientă". Dar în cazul unei fete ce sună de 3 ori și e în pericol de a fi tranșată la propriu cum acționați tablagiilor? Ce ne rămâne de făcut, instituția ce trebuie să ne protejeze numai asta nu face. În cazul asta ne luăm topoare și pistoale după noi, cine mai are încredere în voi bă incompetenților?"

„Ați fost sunați de acea fată și ați așteptat până dimineață... Cred că doar în România se poate așa ceva, dacă era vorba de vreun politician cu diaree puneați la dispoziție tot MAI".

„Pe mine m-ați urmărit în trafic cu girofarul să îmi dați o amendă pentru că am vorbit la telefon și în cazul de la Caracal ați așteptat mandatul cu toate că legea și Constituția va permiteau să interveniți!!! Indicii despre ce se petrecea acolo erau, mai ales că era încă un caz de dispariție nerezolvat!!!! Dacă erau fiicele voastre mai așteptați mandatul și ora 6:00? Incompetenților!!! Nu am cuvinte decente să vă descriu...."

„Mai bine ați petrece mai puțin timp pe social media și la pozat, și ați face muncă de teren mai multă... Este inadmisibil ce se întâmplă cu cele 2 fete, în 2019. Faceți exerciții și îmbunătățiți alte skill-uri, care pot duce (cândva) la salvarea unei vieți.."

„"Siguranța și încrederea"??? În cine? În voi? Sunteți instituția care ar trebui să ne facă să ne simțim în siguranță, dar voi ce faceți???? Copila aia putea fi a oricăruia dintre voi! Dar, bineînțeles, dacă era una de-a voastră, treceați prin foc și apă să o salvați, ignorând orice regulă! Demisia!!!! Demisia tuturor celor implicați în acest caz! Faceți-vă datoria măcar în al 12-lea ceas!"

„Mor copiii din cauza incompetenței voastre!!! Sunteți în stare doar să prindeți babe care vând pătrunjel la colț de stradă, pentru asta va plătim salariile și pensiile speciale?"

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.28