Poșta Română scapă de cozi la ghișee. Grigorescu: "Vom introduce un sistem de ticketing"

Narcis Popa |
Data publicării:
USR cere ''Zero taxe pe salariul minim'', în contextul unor creşteri de preţuri la produsele de bază de 30%
USR cere ''Zero taxe pe salariul minim'', în contextul unor creşteri de preţuri la produsele de bază de 30%

Directorul Poștei Române, Horia Grigorescu a anunțat o serie de măsuri care se pregătesc pentru modernizarea Oficiilor Poștale, astfel încât să se elimine cozile și să se grăbească operațiunile. 

"Clienții cer să aiba posibilitatea de a beneficia de avantajele informatizării: să poți să-ți urmărești coletul în timp real, să poți să apelezi servicii oferite de Posta Română din fața unui laptop sau din fața unui smartphone, astfel încât să nu fii nevoit de fiecare dată să faci un drum până la Oficiile Poștale. Informatizarea aduce un plus de valoare și în aceste Oficii Poștale: mă refer la angajații din Poșta Română, acei oameni cu care interacționăm foarte des, câtă vreme vor avea o tehnologie nouă pe care o vor putea folosi, să nu se mai blocheze calculatoarele timp de 5 minute pentru o operațiune de 10 secunde, atunci creștem calitatea serviciului pe care-l oferim. Pe de altă parte, când se aglomerează un Oficiu Poștal și toată lumea stă la coadă, vrem să putem să oferim un sistem de ticketing astfel încât omul să știe cât are de așteptat și să-și mai rezolve din treburi. Vreau să mă duc să trimit un colet sau vreau să platesc o taxă, să știu clar la ce ghișeu mă duc, nu după ce am stat 15 minute la ghișeul greșit să reiau coada. Sunt mici lucruri care aduc însă multă greutate din punct de vedere a calității serviciilor pe care le oferi," a spus Horia Grigorescu în cadrul dezbaterii online “Upgrade Romania - Investițiile, motorul de pornire a economiei“.

Modernizarea Oficiilor Poștale

 

"Vreau să mă refer și la investițiile în Oficiile Poștale. Este o realitate. Avem o rețea atât de vastă, care are acoperire națională și de multe ori creează impresia unei delăsări. Nu este o delăsare. Este un proces continuu de aduce Oficiile Poștale la standardele anului 2020 astfel încât să fie creat confortul pentru clienți, dar și pentru angajați care înfruntă și ei condiții care nu sunt la cel mai înalt nivel," a mai spus Grigorescu. 

Video:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel