PMP redepune iniţiativa privind achiziţionarea cartelelor PrePay doar cu buletinul

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Deputatul PMP Petru Movilă că va redepune în Parlament proiectul de lege privind achiziţia cartelelor Pre-Pay doar cu buletinul, în cazul în care autorităţile nu vor lua măsurile necesare până la 1 septembrie.

„Dacă autorităţile nu vor lua măsurile necesare până la 1 septembrie, voi redepune, în prima săptămână de activitate a Parlamentului, proiectul de lege privind achiziţia cartelelor prepay doar cu buletinul. Proiectul a fost respins în 2013 şi a fost nevoie de o tragedie pentru a i se demonstra necesitatea. Deja o parte din colegii mei parlamentari, de la toate partidele, şi-au anunţat susţinerea, prin semnătură şi vot, pentru acest proiect. Voi solicita ca acesta să intre pe procedură de urgenţă", a transmis Petru Movilă, într-o postare pe Facebook.

Deputatul PMP a mai adăugat faptul că de data aceasta proiectul ca avea o prevedere care să stabilească clar că minorii nu pot achiziţiona cartele Pre-Pay.

Parlamentul a respins, atât în 2011, cât şi în 2013, un proiect iniţiat de actualul deputat PMP Petru Movilă care prevedea ca persoanele să cumpăre cartele PrePay doar cu buletinul. Autorităţile puteau identifica locul apelului şi deţinătorul cartelei, deoarece companiile erau obligate să le transmită aceste date, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel